La força elèctrica de VerdCel

El valencià prepara un nou espectacle per al BarnaSants, i n'estrenem un nou videoclip

| 09/03/2016 a les 12:00h

L'alcoià Alfons Olmo (VerdCel) prepara un nou espectacle elèctric, titulat Estacions són cançons, per celebrar els 10 anys del seu projecte artístic. L'estrena oficial tindrà lloc el 23 d'abril al C.A.T. i a Enderrock.cat avancem un nou clip del projecte: "Riu força". 

VerdCel. Foto: Juan Miguel Morales


La sonoritat de VerdCel esdevé més elèctrica en aquest nou espectacle d'aniversari, i prova d'això és el clip que podeu veure a Enderrock.cat, "Riu força", realitzat per Juan Miguel Morales i Guillem Izquierdo. Es tracta d'una cançó del disc Sàmara (Propaganda Pel Fet!, 2008), i és que el valencià recupera les cançons més emblemàtiques de la seva trajectòria amb motiu dels 10 anys del seu debut, PaísViatge (Cambra Records, 2006).
 

L'espectacle s'estrenarà diumenge 3 d'abril al C.A.T. de Barcelona, en el marc del festival BarnaSants. VerdCel també recollirà les cançons en un disc recopilatori, Estacions són cançons (autoeditat, 2016), que regalarà als seus seguidors. A partir del 16 de març es podrà descarregar a través del seu web.

VerdCel ha traslladat l'aniversari al terreny audiovisual i ha preparat quatre videoclips amb la nova sonoritat que ha teixit per a l'ocasió. "Riu força" se suma al ja publicat "La font de l'excursionista", i els propers clips sortiran a la llum el 23 i 30 de març.

El festival de cançó d'autor és la segona casa de l'alcoià, i és que enguany hi ha presentat dues propostes. D'una banda, l'espectacle coral en homenatge a les víctimes del franquisme Sota les cunetes. Justícia!, amb la participació de Feliu VenturaRusó SalaMeritxell GenéCesk FreixasMontse Castellà Joanjo Bosk. L'altra estrena és més personal, i serà aquest espectacle de l'aniversari. 
Arxivat a: Enderrock, verdcel, cançó d'autor, 10 anys, aniversari, videoclip, estrena, barcelona, barnasants