L'energia positiva de The Sey Sisters

Estrenem un nou videoclip del trio vocal: "I Have Faith In You"

| 10/03/2016 a les 12:00h

Imagineu-vos que un bon dia sou al metro de Barcelona i de sobte tres veus negres comencen a animar-vos el trajecte. Així és com comença el nou videoclip de The Sey Sisters "I Have Faith In You" i ara podeu veure'l en exclusiva a Enderrock.cat.
 The Sey Sisters. Foto: Arxiu del grup

Al llarg d'una dècada el trio de The Sey Sisters ha voltat arreu amb la màgia de les seves veus, ja sigui en solitari ja sigui amb la banda Funkystep & The Sey Sisters. A final d'any van publicar el primer disc, Let Freedom Ring (Temps Record, 2015), en el qual, acompanyades del pianista i saxofonista Albert Bartolomé, presenten una fusió de l'ànima gospel i l'esperit africà amb un beat encomanadís i ple d'energia positiva. A Enderrock.cat estrenem el videoclip d'una de les cançons: "I Have Faith In You" ("Tinc fe en tu"). 

 

El títol de l'àlbum fa referència a un fragment del mític discurs "I have a dream" que Martin Luther King va pronunciar l'any 1963. El trio vol retre-li homenatge i recordar la lluita dels esclaus i el poble afroamericà pels drets civils; és un treball que emana llibertat i solidaritat. 

Aquest dissabte, 12 de març, The Sey Sisters actuaran al Black Music Festival, a la sala La Sitja de Fornells de la Selva. Les entrades es poden comprar a través d'aquest enllaç.
Arxivat a: Enderrock, videoclip, black music festival, the sey sisters, estrena, música negra