Nit combativa a Sant Celoni

Sortegem dues entrades dobles per al concert del 15è aniversari del casal Quico Sabaté

| 16/03/2016 a les 15:00h

Zoo, KOP, At Versaris i Smoking Souls seran els protagonistes del concert que organitza el casal Quico Sabaté de Sant Celoni per celebrar el 15è aniversari aquest dissabte, 19 de març. A Enderrock.cat disposem de dues entrades dobles per assistir-hi, t'hi apuntes?


El casal Quico Sabaté de Sant Celoni ja fa quinze anys que va obrir portes, i per celebrar-ho ha organitzat una bona festa. Aquest dissabte, 19 de març, a partir de les 22 h es podrà veure l'onada d'energia vinguda de Gandia de la mà de Zoo i també KOP, que arriben amb les cançons de l'últim disc, Radikal (Propaganda pel Fet, 2016), publicat a final del passat mes de febrer.

A més, compartiran la nit amb dues propostes també combatives, els rapers At Versaris i els rockers Smoking Souls. Per fer més amena l'espera el dia del concert, durant la tarda hi haurà una cercavila i un acte polític.

Hi vols anar?

A Enderrock.cat sortegem dues entrades dobles per assistir-hi. Si voleu participar en el sorteig, només cal que ompliu aquest formulari. Molta sort! 

Arxivat a: Concursos, at versaris, smoking souls, kop, zoo, sant celoni