Manel a l'Enderrock Sona

Entrades exhaurides per a l'entrevista amb públic a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

| 30/03/2016 a les 11:30h

Els barcelonins seran els protagonistes de la revista Enderrock d'abril, i és per això que el dimarts 5 d'abril pujaran a l'escenari de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm per parlar de les noves cançons de Jo competeixo (Warner, 2016) en exclusiva i abans que surti el disc a la llum. Ja no queden entrades per a la cita.

Manel. Foto: Arnau Valls

Ja s'acosta la sortida del nou àlbum de Manel, prevista per al 8 d'abril. Coincidint amb l'arribada del quart treball dels barcelonins, al mes d'abril seran portada de la revista Enderrock, i és per això que seran els protagonistes d'una nova cita de l'Enderrock Sona, el cicle que porta els de portada a l'escenari de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (C. Rosselló 515, Barcelona). 

L'acte tindrà lloc el dimarts 5 d'abril, i per a aquesta ocasió s'avança l'hora a les 18.30 h perquè la cita sigui compatible amb el partit del Barça (les portess s'obriran a les 18.15 h). En un horari avançat, el quartet barceloní comentarà els detalls de Jo competeixo en una entrevista amb públic. A més, es podran escoltar algunes cançons del nou disc en exclusiva.

Què preguntaries a Manel?
El públic que sigui a la sala i també els que siguin a casa podran participar d'aquesta entrevista a la banda. Tothom que ho vulgui els pot enviar preguntes via Twitter amb l'etiqueta #EDRManel, i els músics les respondran en directe. 

Per arrodonir la cita, el baixista Pol Cruells interpretarà un tast del seu quart disc en solitari, Astronauta de terrat (Microscopi, 2015), un recorregut pel folk mediterrani d'autor naïf. Ell serà l'encarregat d'engegar la vetllada, que acabarà amb l'entrevista a Manel.

Arxivat a: Enderrock, pop, jo competeixo, videoclip, sabotatge, barcelona, antiga fàbrica estrella damm, enderrock sona, nou disc, manel