El nou videoclip de La Raíz

Els valencians presenten "La hoguera de los continentes" la setmana que engeguen gira

| 04/04/2016 a les 14:59h

A final de setmana La Raíz iniciaran la gira de presentació del seu esperat nou disc, Entre poetas y presos (Propaganda pel Fet!, 2016). El grup ha exhaurit les entrades per als sis primers concerts a València, Madrid i Barcelona. Per anar escalfant motors, han publicat un nou videoclip: "La hoguera de los continentes". 

La Raíz. Foto: Kuan Zanza

Es tracta de l'última cançó del disc Entre poetas y presos (Propaganda pel Fet!), publicat l'11 de març. És un dels àlbums que més ressò han tingut a les xarxes socials, i el suport dels seguidors s'ha fet palès a la posada en directe. Des de fa mesos no queden entrades per a les sis primeres dates de presentació: València (9 d'abril), triplet a Madrid (del 15 al 17 d'abril) i doblet a Barcelona (21 i 22 del mateix mes). 

El grup ha explicat a les xarxes socials que "La hoguera de los continentes" és "on ballem el 99% de la població mundial". Al clip hi ha participat gent de més de 25 nacionalitats diferents, des de Colòmbia fins a l'Equador, Holanda, Turquia, el Marroc, el Brasil, l'Uruguai i l'Argentina, entre altres.

Arxivat a: Enderrock, país valencià, la hoguera de los continentes, videoclip, la raiz, entre poetas y presos