La Dharma i Comediants tancaran gira a l'Anòlia

La 28a edició del festival igualadí se celebrarà del 8 al 24 de juliol

| 22/04/2016 a les 15:00h

Una tretzena d'actuacions dels principals noms de l'escena catalana protagonitzaran el cartell de l'Anòlia 2016. El dimarts 26 d'abril es presentarà la programació a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm amb un concert-vermut per als assistents. A Enderrock.cat sortegem 15 invitacions dobles. Hi vols anar?

Companyia Elèctrica Dharma. Foto: David Ruano

El festival Anòlia d'Igualada presentarà aquest dimarts 26 d’abril a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona la programació de la 28a edició, que se celebrarà del 8 al 24 de juliol. El certamen de la capital de l’Anoia és la cita de referència de Catalunya central i el més veterà del país en l’àmbit del pop-rock.
 
El cartell tindrà enguany tres línies artístiques (rock, fusió i pop) amb un total d’una tretzena artistes de l’escena catalana, i a més inclourà dos cicles complementaris, Anòlia a la Fàbrica i Anòlia Xics. Els concerts centrals se celebraran als Jardins de La Sala.

La principal novetat del festival Anòlia serà el 9 de juliol amb el concert previ de la Companyia Elèctrica Dharma i el grup de teatre Comediants, que tindrà lloc en el marc de l'European Balloon Festival. La Dharma tancarà la gira de celebració dels 40 anys de trajectòria amb un espectacle únic.

Vols anar a la presentació de l'Anòlia 2016?

L'anunci del cartell tindrà lloc el proper dimats 26 d'abril a les 12 h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (carrer del Rosselló, 515, Barcelona

) amb un concert-vermut amb la banda mestissa Animal. Si hi voleu assistir només cal que ompliu aquest formulari. Entre tots els que participeu sortejarem 15 invitacions dobles.
Arxivat a: Concursos, comediants, igualada, antiga fàbrica estrella damm, anòlia, festivals, companyia elèctrica dharma