Demà es presenta el festival Anòlia

Al concert-vermut presentació hi actuaran Animal, Quico Tretze, Rèd Perill i Enric Verdaguer

| 25/04/2016 a les 14:59h

Del 21 al 24 de juliol Igualada acollirà la 28a edició del festival Anòlia. De moment, només s'ha confirmat el final de gira de la Companyia Elèctrica Dharma amb Comediants, i demà es presentarà la programació completa. A Enderrock.cat sortejàvem 15 invitacions dobles per al concert-vermut de presentació, i ja en tenim els guanyadors!

Enric Verdaguer. Foto: Juan Miguel Morales

El festival Anòlia d'Igualada presentarà aquest dimarts 26 d’abril a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona la programació de la 28a edició, que se celebrarà del 8 al 24 de juliol. El certamen de la capital de l’Anoia és la cita de referència de la Catalunya central i el més veterà del país en l’àmbit del pop-rock.
 
El cartell tindrà enguany tres línies artístiques (rock, fusió i pop) amb un total d’una tretzena artistes de l’escena catalana, i a més inclourà dos cicles complementaris, Anòlia a la Fàbrica i Anòlia Xics. Els concerts centrals se celebraran als Jardins de La Sala.

La principal novetat del festival Anòlia serà el 9 de juliol amb el concert previ de la Companyia Elèctrica Dharma i el grup de teatre Comediants, que tindrà lloc en el marc del European Balloon Festival. La Dharma tancarà la gira de celebració dels 40 anys de trajectòria amb un espectacle únic.

Presentació amb concert-vermut
A Enderrock.cat sortejàvem 15 invitacions dobles per assistir al concert-vermut que tindrà lloc aquest dimarts 26 d'abril a les 12 h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. del Rosselló, 515, Barcelona

). Hi actuaran Animal i els igualadins Enric Verdaguer, Quico Tretze i Red Pèrill. Els guanyadors de dues invitacions dobles són:

Carla Serra
Mariona Arranz 
Igor Llongueras 
Míriam Gallardo 
Jordi Fabregas
Martí Martínez
Roger Oliver
Anna Espelt
Georgina Custó
Arnau Curtella
Nadia Alvarez
Maria Jou
Esteve Roca
Joan Badia
Enric Puig
Arxivat a: Concursos, festivals, anòlia, antiga fàbrica estrella damm, igualada, comediants, companyia elèctrica dharma