Vols el nou disc d'Ariana Abecasis?

Sortegem dues còpies físiques del debut 'Philosophades'

| 26/04/2016 a les 14:59h

Aquest divendres 29 d'abril Ariana Abecasis presentarà en un concert gratuït al CC Albareda de Barcelona el seu primer llarga durada, Philosophades (autoeditat, 2016). A Enderrock.cat sortegem dues còpies fisíques del disc!
Ariana Abecasis. Foto: Ian Abecasis.

La cantant i pianista de la Seu d'Urgell Ariana Abecasis va debutar el 2013 amb l'EP El meu univers (autoeditat). A final de l'any passat va publicar el seu primer llarg, titulat Philosophades (autoeditat, 2015) i enregistrat amb una banda de luxe: el teclista i productor Joan Borràs (Oques Grasses), el bateria Jose Benítez (Big Menu), el guitarrista Jordi Bastida (Els PetsTrau) i el baixista Pedro Campos (Big Menu).

Philosophades és un passeig per l'univers intern de la jove cantant, plasmades en onze cançons de pop indieAbecasis treballa les sensacions mentre reflexiona sobre els aspectes que l'envolten, i d'aquí sorgeix una temàtica ben diversa a les cançons: des de temes juganers fins a cançons més reflexives i introspectives com ara "Cinc hiverns". 



Aquest divendres 29 d'abril la urgellenca presentarà les onze cançons del seu primer disc al Centre Cultural Albareda (c/ Albareda, 22-24, Barcelona) amb l'entrada gratuïta. Des d'Enderrock.cat sortegem dos àlbums entre totes les persones que ompliu aquest formulari. N'anunciarem els guanyadors en una notícia a Enderrock.cat, i els afortunats hauran de recollir el disc en mà al concert de divendres. Sort!
Arxivat a: Concursos, pop-indie, centre cultural albareda, Ariana Abecasis, Philosophades, barcelona