Oques Grasses, Buhos i Auxili a l'Acampada

Vadebo, Miquel del Roig i La Barraca també actuaran al festival politicomusical de les JERC

| 04/05/2016 a les 14:00h

Noves confirmacions a l'Acampada Jove. Després d'Atupa, Aspencat i Animal, se sumen al cartell cinc grups: els debutants Vadebo i La Barraca, els esbojarrats Oques Grasses i els veterans Miquel del Roig i Buhos.

Auxili. Foto: Xepo W.S.


El festival politicomusical de les JERC aposta per l'escena valenciana, i de moment més de la meitat dels grups confirmats provenen del Sud. Des d'Ontinyent arribarà la jove banda Auxili, set músics que fusionen el reggae amb l'ska de discurs líric i raper, amb un nou disc sota el braç, Instants cremant (Propaganda pel Fet!). Des de la capital valenciana Vadebo debutaran a Montblanc amb les cançons d'Actitud (Maldito Records), una al·legoria al present i les ganes de viure intensament. 

La ruta festivalera de Buhos tindrà parada i fonda a la cita de les JERC enlairant-se en un rock tropical i ballable. La banda de Calafell presentarà el seu darrer treball, Lluna plena (Música Global), mentre que els osonencs Oques Grasses defensaran el tercer disc, You Poni (Beverly Hills Records), pop-reggae desinhibit i esbojarrat. 

Tot i haver-se allunyat durant uns anys del públic de la cita estival, l'home-orquestra Miquel del Roig hi tornarà per fer ballar tots els acampats. Amb tota mena d'himnes populars, el cantautor del Baix Ebre no necessita res més que la seva veu i guitarra per fer un repàs a temes propis i versions. Guanyadors de la novena edició del concurs de grups novells que promou l'Acampada Jove, La Barraca tindran l'oportunitat d'actuar a l'escenari gran la primera nit. 

La 21a edició de l'Acampada Jove se celebrarà a la capital de la Conca de Barberà del 14 al 16 de juliol. Els abonaments ja estan a la venda a un preu de 39 euros al seu web.
Arxivat a: Enderrock, festivals, acampada jove, montblanc, oques grasses, buhos, auxili, la barraca, miquel del roig, vadebo, atupa, aspencat, animal