10 anys de cultura amb el TR3SC

Sortegem 5 entrades dobles per al concert d'aniversari del proper dimecres 11 de maig

| 06/05/2016 a les 15:00h

El Club de Cultura TR3SC compleix deu anys i ha organitzat una bona festa a la sala Barts de Barcelona per celebrar-ho amb la Sant Andreu Jazz Band, David Carabén, Sara Pi, Mazoni i Joan Colomo, entre altres. A Enderrock.cat disposem de cinc entrades dobles per assistir-hi. Us hi apunteu? 

The Gramophone Allstars. Foto: David Rueda

La Sant Andreu Jazz Band –liderada per Joan Chamorro i d'on han sorgit promeses com Andrea Motis o Marc Martín–, Judit Neddermann al capdavant de The Gramophone Allstars Big Band i la seva personal fusió de Jazzmaica (BankRobber, 2014), Myles Sanko, David Carabén, Mazoni, Joan Colomo, Sara Pi, Carla Serrat, Paquito Sex Machine i Miguelito Superstar de la Fundación Tony Manero. Tots ells bufaran les espelmes del TR3SC dimecres 11 de maig a les 20.30 h a la sala Barts de Barcelona. La festa està oberta a tots els socis del club i a tothom que vulgui celebrar l'anivesari. 

El club de cultura va néixer el 23 de juny de 2006, i en aquests deu anys ha impulsat promocions de totes les disciplines culturals i artístiques arreu de Catalunya. 

Hi vols anar?
A Enderrock.cat sortegem cinc entrades dobles per assistir-hi. Si voleu participar al sorteig, només cal que ompliu aquest formulari. Molta sort!
Arxivat a: Concursos, aniversari, 10 anys, sant andreu jazz band, gramophone allstars big band, TR3SC