La Pols i l'Era, d'estrena a l'Auditori

Aquest dijous 18 de maig Oriol de Balanzó i Guillamino presenten molt ben acompanyats el repertori seixanter actualitzat

| 18/05/2016 a les 10:45h

Darrere de La Pols i l'Era (BankRobber, 2016) s'hi amaguen Oriol de Balanzó i Guillamino. Però per renovar sàmplers dels seixanta han tingut la col·laboració d'una llarga llista de col·laboracions, una dotzena dels quals els acompanyaran en directe aquest vespre a les 21 h a l'Auditori. A Enderrock.cat i EDR disposàvem de 5 entrades dobles, i en aquesta notícia n'anunciem els guanyadors!


La Pols i l'Era. Fotografia: Noemí Elias

Pau Guillamet, més conegut com Guillamino, i Oriol de Balanzó treuen la pols a cançons dels anys seixanta a partir dels sàmplers originals i les reconverteixen en temes d'estètica més actual amb nova música i lletra. És una proposta importada de l'escena anglosaxona, i tot i que aquí sigui una novetat, allà és un corrent que està a l'ordre del dia. 

Per acabar d'arrodonir l'assumpte, els músics han convidat una quinzena d'artistes perquè les interpretin: Ernest Crusats (La iaia), Eduard Gener, Èric Sueiro (The Saurs), El Gordo del Puru, Francesc Burrull, Joan Colomo, Joan Pons (El Petit de Cal Eril), Lita Torelló, Martí Sales, Núria Feliu, Núria Graham i Òscar Dalmau

Hi haurà poques oportunitats per veure La Pols i l'Era en directe. De moment, només dues: aquest dimecres 18 de maig a l'Auditori, i en el marc del festival Canet Rock. A Enderrock.cat i EDR sortejàvem 5 entrades dobles per a l'estrena barcelonina, i ja tenim els noms dels guanyadors: 

Laura Casassas
Laura Sobrevias
Jordi Torrell
Ana Marti de Travy
Mat Sagarra

Arxivat a: Concursos, Guillamino, La Pols i l'Era, Auditori de Barcelona, Oriol de Balanzó