Txarango guardonats als premis Impala

La banda del Ripollès ha venut més de 20.000 còpies del seu segon disc, 'Som riu', a Europa

| 18/05/2016 a les 15:00h

La banda del Ripollès ja suma dos premis Plata per haver venut més de 20.000 còpies dels seus dos discos: Benvinguts al llarg viatge (DiscMedi, 2012) i ara Som riu (DiscMedi, 2015). Per la seva banda, DiscMedi també ha estat reconegut per ser la discogràfica i distribuïdora més premiada.


Els premis Impala són els únics guardons d'Europa dedicats a artistes publicats per segells independents. Txarango ha rebut un premi Plata per al seu segon àlbum, Som riu (DiscMedi, 2015), ja que ha superat les 20.000 còpies venudes. Els del Ripollès comparteixen el premi amb artistes nacionals com Amaral, però també internacionals com Artic Monkeys, Pixies o Christine and The Queens. Txarango suma aquest guardó al premi Plata que ja tenia pel seu primer disc, Benvinguts al llarg viatge (DiscMedi, 2012). 

El segell i distribuïdor català DiscMedi és la discogràfica que acumula més premis al llarg dels anys. A banda dels dos àlbums de Txarango, DiscMedi ha editat La fusa (DiscMedi, 2013), disc en directe del brasiler Vinicius de Moraes –doble Or–; el recopilatori Cuba le canta a Serrat (DiscMedi, 2009) –premi Or–, Bon dia (DiscMedi, 1997) d'Els Pets –premi Or–, i doble premi Plata i cinc premis Plata per a Lax'n'Busto.
Arxivat a: Enderrock, som riu, txarango, premis impala, discmedi