Crossing i Lídia Guevara a Enderrock TV

Més protagonistes: Estúpida Erikah, Tarquim i Ivan Rosquellas & Las Malas Lenguas

| 30/05/2016 a les 15:00h

La darrera setmana de maig l'espai musical Enderrock TV rebrà cinc propostes: des de la joventut pop de Crossing fins a la crítica social i política d'Ivan Rosquellas & Las Malas Lenguas, el retorn al passat de Lídia Guevara, el gir acústic d'Estúpida Erikah o la música tradicional valenciana de Tarquim.

Lídia Guevara. Foto: Xavier Mercadé

Dilluns festiu. El jove trio de Peralada inaugura la setmana d'Enderrock TV. La banda reapareix amb el segon disc, Desfés-te de festa (Musica Global, 2016): pop més electrònic i actual que presentaran amb la cançó que dóna nom a l'àlbum. 

Dimarts rocker. Ivan Rosquellas & Malas Lenguas interpretaran en directe el tema "Com si ja no hi fos", una cançó basada en una història real d'una dona que no pot pagar la pensió on viu. El músic i periodista critica la inacció política i social al seu darrer treball, A cero (Factor Musical, 2016), un reguitzell de cançons rockeres que festegen amb rock soul, jazz i havanera. 

Dimecres seixanter. Lídia Guevara mira enrere per fixar-se en Jeanette, Marisol, Raphael o Los Brincos per compondre el nou àlbum Ahora sí (Mass Records, 2016), inspirat en els anys seixanta i setanta. La cantant barcelonina presentarà les noves cançons a la capital catalana el 29 de juny a la sala Luz de Gas. A Enderrock TV interpretarà la cançó "Ahora que ya no estás".

Dijous de record. El cantant i guitarrista Lluís Bòria és l'ànima d'Estúpida Erikah i ha estat el responsable de compondre l'últim disc de la banda, 300 mil·lisegons per a crear un record (Petits Miracles, 2016), acompanyat per un quartet de corda. L'artista cantarà en directe acústic "Monstre". 

Divendres de tradició. Tarquim treballa la música tradicional valenciana fusionant-la amb jazz i música moderna. A l'espai musical interpretaran "Cants de batre", i el 12 de juny aterraran al C.A.T. de Gràcia amb nou disc sota el braç, Mar endins (Taller de Músics, 2016).

Connecta't a la televisió musical
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.40 h i divendres a les 22.10 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions associades a la xarxa. 
Arxivat a: Enderrock, estúpida erikah, guevara, tarquim, crossing, ivan rosquellas & las malas lenguas