Música de llegenda a Montcada i Reixac

Anunciem els guanyadors de 2 entrades dobles per al concert d'Obeses d'aquest dissabte 11 de juny

| 10/06/2016 a les 11:59h

Els osonencs Obeses actuaran en format elèctric aquest dissabte 11 de juny al Teatre Municipal de Montcada i Reixac. A Enderrock.cat hem engegat un concurs de dues entrades dobles per a assistir-hi i ja tenim guanyadors!


El millor artista de l'any segons la crítica dels Premis Enderrock 2016 actuaran aquest dissabte al Teatre Municipal de Montcada i Reixac. Hi aniran en format elèctric, els quatre membres del grup: Arnau Tordera (composició, veu i guitarra), Maiol Montané (bateria), Arnau Burdó (teclats) i Jaume Coll (baix).

El repertori es basarà en les cançons del tercer disc, Monstres i princeses (Música Global, 2016), i també repassaran cançons d'àlbums anteriors, Zel (Música Global, 2013) i Obesisme Il·lustrat (Música Global, 2011). 

A Enderrock.cat sortejàvem dues entrades dobles entre els lectors i lectores i ja tenim guanyadors: Mireia Puigmartí i Carles Segura. 

Per als que no heu guanyat i teniu ganes d'anar-hi, podeu aconseguir un 2x1 a l'hora de comprar entrades si envieu un correu a [email protected]. Si indiqueu 'Enderrock' a l'assumpte del missatge, podreu aconseguir el descompte. Les entrades anticipades costen 8 euros, i a taquilla, 10 euros.


Arxivat a: Concursos, montcada i reixac, descomptes, sorteig, osona, obeses