Quartet Mèlt i Namina a Enderrock TV

De dilluns a divendres connecta't a El Punt Avui TV i una vintena de canals de la xarxa

| 13/06/2016 a les 15:00h
Arxivat a: Enderrock, santi careta, quartet mèlt, namina, sneyor dels llamps, dani txarnego, la xarxa, el punt avui tv, enderrock tv
Molts projectes en solitari passaran aquesta setmana pel programa musical d'Enderrock TV. Dilluns Dani Txarnego, dimarts els pop-rockers Senyor dels Llamps, dimecres Quartet Mèlt, dijous Namina i divendres Santi Careta.

Santi Careta. Foto: Arxiu del músic


Dilluns de cançó. El cantautor barceloní Dani Txarnego presentarà el seu primer disc en solitari, Petit (Blackjanis Music, 2016). A Enderrock TV arribarà acompanyat de la seva banda, Les Puntuales, i interpretaran "Tu habitación". 

Dimarts de cap per avall. Els bagencs Senyor dels Llamps han sentenciat al títol del seu debut discogràfic, Érem heavies i no cumbes (DiscMedi, 2016), i és que amants dels ritmes contundents ara han creat una proposta festiva propera al pop-rock i folk. "Marxo" n'és una prova, i la cantaran al programa musical.

Dimecres a capel·la. Guanyadors de la segona edició del concurs televisiu Oh Happy Day!, Quartet Mèlt han publicat Maletes (RGB Suports), un conjunt de revisitacions d'estils i èpoques diferents, des de la popular "Ton pare no té nas" fins a "Fix You" de Coldplay. A Enderrock TV faran el cim de "Muntanyes del Canigó". 

Dijous incandescent. La cantant catalanobrasilera Namina està immersa en una campanya de micromecenatge per a la publicació del seu segon disc, Ígnia. Sortirà a la llum després de l'estiu, i al programa musical n'estrenarà una cançó en exclusiva: "L'esquellinc". 

Divendres debutant. El guitarrista d'Astrio Santi Careta presentarà el seu projecte en solitari, que s'acompanya del nou disc Els ocells i l'stèreo (Chesapik), i tancarà la setmana amb la cançó "Quant més", preludi de la seva actuació al festival (a)phònica de Banyoles.

On es pot veure?

El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.40 h i divendres a les 22.10 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions associades a la xarxa.