Quartet Mèlt i Namina a Enderrock TV

De dilluns a divendres connecta't a El Punt Avui TV i una vintena de canals de la xarxa

| 13/06/2016 a les 15:00h

Molts projectes en solitari passaran aquesta setmana pel programa musical d'Enderrock TV. Dilluns Dani Txarnego, dimarts els pop-rockers Senyor dels Llamps, dimecres Quartet Mèlt, dijous Namina i divendres Santi Careta.

Santi Careta. Foto: Arxiu del músic


Dilluns de cançó. El cantautor barceloní Dani Txarnego presentarà el seu primer disc en solitari, Petit (Blackjanis Music, 2016). A Enderrock TV arribarà acompanyat de la seva banda, Les Puntuales, i interpretaran "Tu habitación". 

Dimarts de cap per avall. Els bagencs Senyor dels Llamps han sentenciat al títol del seu debut discogràfic, Érem heavies i no cumbes (DiscMedi, 2016), i és que amants dels ritmes contundents ara han creat una proposta festiva propera al pop-rock i folk. "Marxo" n'és una prova, i la cantaran al programa musical.

Dimecres a capel·la. Guanyadors de la segona edició del concurs televisiu Oh Happy Day!, Quartet Mèlt han publicat Maletes (RGB Suports), un conjunt de revisitacions d'estils i èpoques diferents, des de la popular "Ton pare no té nas" fins a "Fix You" de Coldplay. A Enderrock TV faran el cim de "Muntanyes del Canigó". 

Dijous incandescent. La cantant catalanobrasilera Namina està immersa en una campanya de micromecenatge per a la publicació del seu segon disc, Ígnia. Sortirà a la llum després de l'estiu, i al programa musical n'estrenarà una cançó en exclusiva: "L'esquellinc". 

Divendres debutant. El guitarrista d'Astrio Santi Careta presentarà el seu projecte en solitari, que s'acompanya del nou disc Els ocells i l'stèreo (Chesapik), i tancarà la setmana amb la cançó "Quant més", preludi de la seva actuació al festival (a)phònica de Banyoles.

On es pot veure?

El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.40 h i divendres a les 22.10 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions associades a la xarxa.

Arxivat a: Enderrock, enderrock tv, el punt avui tv, la xarxa, dani txarnego, sneyor dels llamps, namina, quartet mèlt, santi careta