Estrenem "Nits per recordar", nou clip de JoKB

El 15 de juliol la banda de l'Anoia actuarà a la final del concurs Música Jove de l'Acampada

| 29/06/2016 a les 11:35h

Ara que ha arribat la calor, el grup igualadí JoKB es passejarà per les places i les nits d'estiu amb el seu pop-rock festiu. Però per tenir present la canya que transmeten a qualsevol escenari, a Enderrock.cat estrenem el videoclip "Nits per recordar", enregistrat en directe a la sala Dresden.
JoKB. Foto: ARxiu del grup

Les vetllades més improvisades, les que fa mesos i mesos que estàs preparant. Qualsevol excusa és bona perquè una nit passi al record, i més si és musical! A Enderrock.cat ja podeu veure un nou videoclip de JoKB titulat "Nits per recordar", gravat en directe la nit del 14 d'abril a la sala Dresden de Cerdanyola del Vallès: 



La cançó està inclosa al seu primer disc, Camaleònic (Temps Record, 2015). Si voleu escoltar JoKB en directe, els mesos de vacances actuaran a Igualada (1 de juliol), Molins de Rei (9 de juliol), Montblanc (Acampada Jove, 15 de juliol), Vallbona d'Anoia (29 de juliol), Cervelló (30 de juliol), Argençola (12 d'agost), Copons (12 d'agost) i Figuerosa (13 d'agost). Per a més detalls podeu consultar les xarxes socials de la banda. 
Arxivat a: Enderrock, sala dresden igualada, nits per recordar, jokb, estrena, videoclip, cerdanyola del vallès