Frida cuina una nova recepta

Estrenem un nou videoclip dels rapers valencians

| 04/07/2016 a les 11:15h

El grup de rap valencià Frida creix i es transforma en banda. Per demostrar-ho a Enderrock.cat avancem el primer videoclip de la nova etapa, "La recepta". Acompanyats per dos membres de La Raíz, la formació ret un homenatge visual a la sèrie Breaking Bad.

Frida. Foto: Arxiu del grup


Els cantants Tom i J. Winston i el DJ Rubio es multipliquen i Frida incorpora tres integrants per defensar un rap amb banda: Doctah (bateria), Sevi Deb (baixista) i Dani Miralles (teclat). Després de publicar Free rap (autoeditat, 2008) i Neologismes (autoeditat, 2014), els valencians treballen en un nou treball per a l'any vinent, però per presentar el canvi d'etapa presenten a Enderrock.cat una carta de presentació: "La recepta".



Inspirat en l'estètica de la sèrie televisiva Breaking Bad, el nou videoclip ha estat realitzat per Isa Viso (Granissat Productora Audiovisual) i Miguel Fuertes. La cançó ha estat enregistrada, mesclada i masteritzada per Xema Fuertes a Río Bravo Estudio. A més, Frida han tingut la col·laboració especial de Xavi Banyuls (vents) i Edu Soldevilla (guitarres), membres de La Raíz

La presentació en directe del format banda de Frida serà el 23 de juliol al festival Rockejat de Torrent.
Arxivat a: Enderrock, rap, la recepta, pais valencià, frida, videoclip, estrena