Obeses s'alcen al TNC

El 8 d'octubre el grup acomiadarà la gira del disc 'Monstres i princeses'

| 08/07/2016 a les 07:00h

La banda osonenca, guanyadora del Premi Enderrock 2016 a millor artista de l'any, tancarà la gira llegendària en un escenari molt especial, el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), contretament d'aquí tres mesos, el 8 d'octubre.

Obeses. Foto: Xavier Mercadé

L'abril de l'any passat Obeses van publicar el tercer àlbum, Monstres i princeses (Música Global, 2015). El 21 de maig de 2015 el van presentar a l'Auditori de Barcelona amb la Banda Municipal de Barcelona i un petit cor. L'espectacle, titulat Obeses 3D, ha passat per diferents auditoris i han estat acompanyats per formacions diverses, com la Banda del Conservatori de Manresa o la de Girona.

La formació osonenca ha combinat l'espectacle amb una gira elèctrica, protagonitzada només pel quartet. De cara al concert final al TNC han donat pocs detalls, l'han batejat com a Museu Obeses i el descriuen així: "Un indret únic i privilegiat on es dilueixen les fronteres entre la ficció i la realitat, entre la música i l'escena, on l'impossible no té cabuda i on el plaer més intens mai conegut inunda absolutament cada racó".

El concert final se celebrarà el 8 d'octubre al TNC, just al costat de l'Auditori, on tot va començar, un any i quatre mesos abans. Així finalitzarà una etapa que els ha dut a actuar no només a festes majors, sinó també a teatres i auditoris que s'han atrevit a canviar la programació habitual. 

Les entrades es poden comprar en aquest web


Arxivat a: Enderrock, barcelona, tnc, auditori, auditori de barcelona, obeses