El primer final de gira de Cesk Freixas

Serà el divendres 11 de novembre al Teatre SAT! de Barcelona

| 28/07/2016 a les 07:00h
Arxivat a: Enderrock, cesk freixas, cantautor, barcelona, cicle encisat
Cesk Freixas no ha fet mai un concert de final de gira per acomiadar algun dels seus discos. A la cinquena va la vençuda, i el cantautor de Sant Pere de Riudebitlles tancarà l'etapa que l'ha dut arreu del territori amb les cançons de Protesta (Temps Record, 2014) el divendres 11 de novembre al Teatre SAT! de Barcelona. 

Cesk Freixas. Foto: Juan Miguel Morales

Fa més de tretze anys que el penedesenc actua als escenaris catalans i ja ha publicat cinc discos. Protesta (Temps Record, 2014) va ser guardonat amb el Premi Disc Català de l'Any 2015 i també el Premi Enderrock 2015 per vot popular a millor documental musical o DVD, ja que s'acompanya de l'enregistrament del concert del desè aniversari de l'artista. Enguany, però, Cesk Freixas ha publicat un recull de poesia, titulat Alè de taronja sencera (Tigre de Paper, 2016). 

Abans de posar-se a treballar en el sisè disc, Cesk Freixas organitza el seu primer final de gira. El concert tindrà lloc el divendres 11 de novembre en el marc del cicle EnciSAT i anirà acompanyat de banda i músics convidats. És el primer artista confirmat del cicle que impulsen Els Amics de les Arts al Teatre SAT! de Barcelona. Les entrades ja es poden adquirir aquí