La 5a connexió barcelonina

Fundación Tony Manero i Belda & Sanjosex actuaran al cicle Connexions

| 22/08/2016 a les 15:00h

El festival Connexions torna un any més per presentar a tres escenaris de la capital catalana sinergies musicals inèdites. De l'1 al 30 d'octubre podrem escoltar la Fundación Tony Manero i l'Original Jazz Orquestra del Taller de Músics, Renaldo & Clara i Xavier Baró, Carles Belda i Sanjosex...

Fundación Tony Manero. Foto: Arxiu del grup


La sala Apolo, el nou espai Taller de Músics 24 i el Centre Artesà Tradicionàrius (CAT) esdevindran les seus de la 5a edició del cicle Connexions. Organitzat pel Taller de Músics i el segell BankRobber, els talents emergents i consolidats es troben a l'escenari per compartir una quinzena de vetllades inèdites. 

Més de vint músics lluiran les millors sonoritats del jazz, funk i soul al vintè aniversari de la Fundación Tony Manero acompanyats per l’Original Jazz Orquestra Taller de Músics (6 d'octubre, sala Apolo). Un diàleg entre dues generacions de Ponent sorgirà de la confluència entre el pop naïf de Renaldo & Clara i el veterà Xavier Baró (7 d'octubre, sala [2] de l'Apolo).

El Connexions també portarà l'estrena a Barcelona de la nova aventura de Carles Belda i Sanjosex, en el marc del cicle Circuit Fol, en la recuperació del cançoner Càntut: cançons i músiques dels avis (27 d'octubre, CAT), la jove trombonista Rita Payés al costat del quartet liderat per Joan Chamorro (30 d'octubre, sala Apolo) i l'intercanvi de fusió flamenca i música barroca entre Fahmi Alqhai, Arcángel i Accademia del Piacere (8 d'octubre, sala Apolo).

Completen la programació els ritmes ballables de Funkystep & The Sey Sisters (15 d'octubre, sala [2] de l'Apolo), el col·lectiu amants de l'improvisació Branca Santa (20 d'octubre, sala [2] de l'Apolo), José Carrasco amb Gabriel Amargant (20 d'octubre, Taller de Músics 24), Álex González amb Jordi Matas (5 d'octubre, Taller de Músics 24), Niño de Elche & Los Voluble (14 d'octubre, sala Apolo), A Contra Blues (16 d'octubre, sala [2] de l'Apolo), David Nuri amb Alfred Tapscott (19 d'octubre, Taller de Músics 24) i el concert inaugural de la Big Ensemble del Taller de Músics (1 d'octubre, sala Apolo).

Arxivat a: Enderrock, renaldo & clara, fundación tony manero, taller de músics, bankrobber, barcelona, connexions, cicle, carles belda, sanjosex