Say It Loud!, la trobada dels amants de la música negra

Octubre de cultura afroamericana i música negra a Barcelona

| 29/08/2016 a les 15:00h

Música negra, exposicions, projeccions, xerrades són l'eix d'activiatts gratuïtes que protagonitzaran una nova edició del festival Say It Loud!, que tindrà lloc del 14 al 22 d'octubre. Diversos col·lectius oferiran el seu espai per apropar la música catalana i internacional del gènere al públic barceloní. 

Harleighblu. Foto: Arxiu Say it Loud!


Del 14 al 22 d'octubre se celebrarà el 9è cicle del festival Say It Loud! amb diferents seus, com els espais autogestionats Ateneu 9 Barris i Centre Cultural La Farinera del Clot, els Cinemes Girona i la llibreria Pebre Negre.

El cartell d'aquesta edició encara no està tancat del tot, però ja s'han avançat els primers noms, com ara el DJ malagueny Elphomega, que presentarà el seu nou disc Nebuloso (Navaja Suiza, 2016), o el duet madrileny Iseo & Dodosound. Say It Loud! portarà artistes internacionals com la cantant britànica de soul i hip-hop Harleighblu o el DJ Macka B.

El festival musical també presentarà projeccions, xerrades culturals i exposicions en l'àmbit cultural i polític. Enguany, l'esdeveniment homenatja els 50 anys de la fundació del moviment social afroamericà Black Panther Party, i és per això que es projectarà The Black Panthers Party, Vanguard of the Revolutio als Cinemes Girona amb un posterior debat.

Say It Loud! va néixer l'any 2008 a la capital catalana i en les darreres edicions hi han passat Andreya TrianaMyles SankoAkua Naru i la Souljazz Orquestra. Ben aviat podreu trobar tota la informació del festival al seu web
Arxivat a: Enderrock, funk, barcelona, soul, música negra, say it loud, jazz