Arriba la quinzena edició de l’Acústica

Fem un cop d'ull als concerts d'aquest proper cap de setmana

| 01/09/2016 a les 14:59h

El primer cap de setmana de setembre arriba carregat de concerts i festivals. L’Acústica de Figueres enceta la quinzena edició, el Mas i Mas Festival posa punt i final a la seva programació, i torna la Festa de Sant Llop de Miànigues.
Obeses. Foto: Eduard Morató

Un any més l’Acústica de Figueres presenta una programació per a totes les edats i amb representació de tots els estils. AspencatObeses, Joana Serrat, Doctor PratsAnimal i Pantaleó obren el festival aquest dijous 1 de setembre a la nit. En aquesta jornada, sonarà la música d’Est Oest, el grup guanyador de la darrera edició del Sona9. L’endemà serà el torn d’Oques GrassesRoger Mas, Joan Colomo i l’espectacle especial de celebració dels 15 anys de l’Acústica. Dissabte serà el moment de les actuacions de Macaco, Adrià Puntí i la primera semifinal del Sona9, amb els concerts de Miaú, Lakaste i El Fugitiu.

El Mas i Mas Festival arriba a la recta final a Barcelona. Aquest dijous a la nit el so de la guitarra de Manolo Súncar protagonitzarà el concert de cloenda al Palau de la Música Catalana. La resta del cap de setmana estarà encapçalat pel funk, el blues i el jazz de les propostes de Resolution 88, Blues Messengers Special Revisted i el duet de ball format per Marina González i Lorena Franco.

L’Espiga Rock 2016 té lloc aquest dissabte 3 de setembre al municipi de Sueca. El cartell que presenta destaca per la presència d’Els Catarres, Mai Mai, ReincidentesFeliu Ventura i Xavi Sarrià. Aquest mateix dia, Riba-roja de Túria vibrarà amb la música festiva de Roba Estesa i KOP.

Una altra cita important del dissabte és el naixement del Festival Fites a Balaguer. Els cantautors Cesk Freixas i Jordi Montañez mantindran un diàleg musical on l’amor serà el fil conductor. Aquest recital tindrà lloc al Monestir de les Franqueses. L'endemà, diumenge 4 de setembre, la Festa de Sant Llop de Miànigues portarà Mazoni i el seu pop-rock elèctric. Unes hores més tard serà el torn de Joan GarrigaMaria Roch i Carles Belda.
 

Arxivat a: Enderrock, acústica, espiga rock, mas i mas, concerts, agenda, festival fites