Festivals

El Doctor Music Festival torna el 12, 13 i 14 de juliol del 2019

Els abonaments valdran 175 euros

| 21/02/2017 a les 10:00h

El proper mes de maig es posaran a la venda les entrades per al retorn del preuat festial pirinenc, rebatejat per a l'ocasió com a Doctor Music Festival Reincarnation Edition 2019. La notícia s'ha revelat des de Londres, on Neo Sala, director del festival, ha presentat l'esdeveniment davant les agències de representació internacionals.

La presentació del festival s'ha celebrat al The Groucho Club de Londres, amb Matt Everitt (locutor de la BBC Ràdio) com a mestre de cerimònies. Entre els assistents hi havia els mànagers i representants de bandes com Arcade Fire, The Black Keys, Blur, Bob Dylan, The Cranberries, Florence + The Machine, Icona Pop, Kraftwerk, Lorde, Mark Knopfler, Muse, Neil Young, New Order, Nick CaveRed Hot Chili Peppers, Robbie Williams, Roger Waters, The Rolling Stones, System of a Down i Tom Petty and Twenty One Pilots; noms que podrien formar part del cartell d'enguany del Woodstock pirinenc.

El festival d'Escalarre creixerà respecte a les edicions iniciàtiques, i s'espera arribar als 50.000 assistents diaris per tal de fer sostenible aquesta gran cita. Com ja es va anunciar al juny del 2016, aquesta serà una edició molt especial: tres dies i quatre nits per a una cita que es defineix com agroecològica i sostenible per a la comarca del Pallars. 

"El Doctor Music Festival és un Shangri-La agroecològic, una vall verge entre muntanyes amb un espai pràcticament il·limitat per perdres, on acollirem dotzenes de milers de persones amants de la pau, la música i la natura", ha afirmat Neo Sala, creador del festival. Preveuen un festival que ocuparà 140 hectàrees, 5 escenaris, càmpings especials i una zona d'acampada preparada per acollir 40.000 persones.


El primer nom confirmat

Encara no es coneix cap nom musical del cartell, tot i que el primer fitxatge oficial del festival és el cuiner Albert Adrià, que traslladarà l'equip del seu restaurant Tickets al Pirineu durant els dies de concerts.

Entrades i abonaments

A mitjanit ja s'activarà la reserva dels abonaments per assistir al festival: els primers 6.000 abonaments es podran adquirir a principi del mes de maig per 175 euros. S'oferirà també un descompte de 50 euros en la compra de l'abonament a tothom que pugui demostrar, abans del 30 d'abril, que va ser en alguna de les edicions històriques del festival (que del 1996 al 1998 es va celebrar a Escalarre).
 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Doctor Music Festical, festivals, Escalarre, Doctor Music Festival