Festivals

Torna el San Miguel Mas i Mas Festival

Imany i Incognito, entre els primers noms confirmats

Del 28 de juliol a l'1 de setembre se celebrarà la 15ena edició del festival

| 05/03/2017 a les 07:00h

Imany
Imany | Barron Claiborne - Design Lanovella
L'estrella del pop'n'soul Imany, el grup britànic Incognito, el pianista Uri Caine, el guitarrista de blues 'King' Solomon Hicks i la bailaora Karime Amaya són els primers noms de cartell del 15è San Miguel Mas i Mas Festival, que tindrà lloc entre els mesos de juliol i setembre.

Després de quatre anys l'artista Imany torna a trepitjar l'escenari que li va obrir les portes a l'esfera musical del nostre país. El dia 28 de juliol serà l'encarregada d'inaugurar el festival ocupant el Palau de la Música Catalana amb el soul i el pop més contundents. 

Entre les parets del Jamboree sonarà el mateix dia la música al piano d'Uri Caine, un dels músics més versàtils de l'escena actual. En els seus directes més d'un queda impactat per la seva gran capacitat musical, que li permet passar de Mozart a The Beatles amb una gran naturalitat. Dins la mateixa sala, el dia 3 d'agost, 'King' Solomon Hicks aproparà el blues a tots els presents. Amb només 21 anys ja ha actuat als festivals de blues més importants del món.   

Del 7 al 13 d'agost la bailaora Karime Amaya ocuparà el tablao de la plaça Reial acompanyada d'un cuadro flamenc de luxe. Neboda-néta de Carmen Amaya, va començar a formar-se a Mèxic. Tot i així, el seu art és totalment fidel a la tradició i s'ha fet un lloc en el nostre país actuant en els tablaos més prestigiosos col·laborant amb artistes com Manuela Carrasco

El San Miguel Mas i Mas Festival tancarà el dia 1 de setembre amb l'actuació del grup britànic Incognito al Palau de la Música Catalana. Considerada una de les bandes creadores de l'anomenat àcid jazz, presenten la barreja d'aquest estil amb soul i funk.

Contingut relacionat

02/09/2016
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, festivals, Mas i Mas 2017, Imany, Incognito, Mas i Mas Festival