Astrio tanquen gira

El 2 d'abril a la Music Hall els acompanyaran At Versaris, Núria Graham i Laia Cagigal

| 01/04/2014 a les 10:25h

El trio d'electro-rock posa punt i final a la gira Don't Leave the Planet (Chesapick, 2012) amb un concert especial que s'emmarcarà dins el Curtcircuit 2014: serà dimecres 2 d'abril a les 21 h a la sala Music Hall de Barcelona.
 Astrio Foto: Arxiu Astrio

Després de més de 40 concerts per l'Estat espanyol, el Regne Unit i el Marroc interpretant el seu tercer disc, Don't Leave the Planet, el trio d'electro-rock jazz Astrio tanquen una etapa amb aquest concert que se celebrarà el dimecres 2 d'abril.
Han anunciat una actuació especial en què pujaran a l'escenari alguns dels artistes que han col·laborat amb el grup en els seus 10 anys de trajectòria. Entre els noms confirmats hi trobem els hip-hopers At Versaris, amb qui ja van gravar el disc Per principis elegants (Propaganda pel Fet!, 2011), la jove cantautora vigatana Núria Graham; les cantants Laia Cagigal i Karol Green; la integrant de les B-Violet Sonia; Dídak Fernández, membre de Macaco; el bateria Toni Pagès o el productor nord-americà Dave Bianchi, que va treballar amb Astrio en aquest darrer treball d'estudi.
A més, aquest concert s'emmarca en la nova línia iniciada pel cicle Curtcircuit, que vol donar sortida a propostes artístiques úniques dins la seva programació.
Arxivat a: Barcelona Sound