Gràcia es prepara per a la tercera Ronda

Entre el 10 i el 13 d'abril la sala Heliogàbal organitza concerts a diversos espais del barri de Gràcia

| 31/03/2014 a les 10:25h

Després de l'èxit de les dues edicions anteriors, la sala Heliogàbal engegarà una nova Ronda de concerts a la vila de Gràcia. Aquesta vegada els escenaris on es duran a terme les actuacions seran la KGB, el Lluïsos Teatre, el Centre Artesà Tradicionàrius i l'Heliogàbal.
 Renaldo & Clara Foto: Noemí Elias

La proposta ambulant de l'Heliogàbal es consolida al cor de Barcelona i a partir del dijous 12 d'abril engegarà la tercera Ronda de concerts. D'entrada, el cicle obrirà amb una nit d'improvisació de la mà de Miguel Noguera i Daniel Descabello al Lluïsos Teatre. L'endemà la festa es traslladarà a l'Heliogàbal i serà el torn de Jaume L. Pantaleón, que juntament amb el seu trio psicodèlic musicaran boleros de José Feliciano. El concert serà a les 20 h, i a les 21 h tindrà lloc una doble cita musical a la sala KGB amb els barcelonins The Saurs i els valencians Wau y los Arrrghs!!!. Els darrers presentaran el seu tercer disc, ¡Todo roto! (Slovenly Records, 2013). 
El quintet lleidatà Renaldo & Clara actuarà a l'Heliogàbal el dissabte 12 a les 19 h, i cap a les 22 h la música serà al Centre Artesà Tradicionàrius (CAT) amb Aries i Lidia Damunt. L'encarregat de tancar la tercera edició del cicle serà el trio eclèctic Los Locos del Oeste, que actuarà el diumenge 13 al migdia al centre neuràlgic del Ronda. 
Arxivat a: Barcelona Sound