36a edició de la Telecogresca

SKA-P, Els Catarres, Buhos i Oques Grasses, caps de cartell

| 22/02/2014 a les 10:52h

La Telecogresca és un dels festivals barcelonins més antics, organitzat per universitaris de l’Escola
Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona. Enguany celebrarà la 36a edició, dissabte 5 d'abril a les 18.30 al Parc del Fòrum de Barcelona. Les entrades ja s'han posat a la venda.

Els Catarres Foto: Juan Miguel Morales

Els últims deu anys la Telecogresca s'ha consolidat com un dels festivals musicals de referència al nostre país. En aquesta nova edició tenen l'objectiu de superar els 9.000 assistents de l'any passat.
Al cartell d'enguany hi haurà els madrilenys Ska-P, que tornen a Barcelona després de cinc anys sense trepitjar cap escenari català. Presentaran el seu nou disc, 99% (Warner Music Spain, 2013), que segueix amb el missatge de lluita, protesta i molta festa. Els Catarres tampoc s'han volgut perdre aquesta festa, i hi arribaran amb l'èxit del seu últim treball, Postals (Música Global, 2013), amb el qual es podrà gaudir del directe enèrgic carregat de música de fusió festiva i molta solvència.
Un dels grups emergents del darrer any, Oques Grasses, hi portarà el seu segon disc. Després del debut amb Un dia no sé com (autoeditat, 2013), el nou treball arribarà a les botigues el 4 de març. Buhos completen els caps de cartell de la Telecogresca. Els calafellencs són una de les principals referències festives de la música catalana, i portaran a l'escenari principal del Parc del Fòrum el seu nou disc, Natura salvatge (Música Global, 2014). També participaran a la festa Henry Méndez, Joan Reyes, Nasty Mondays, Nasty Bass, els guanyadors del concurs Engresca't –organitzat per la Telecogresca–, Raska i DJ Dulo.

Venda d'entrades
Les entrades ja estan disponibles a internet a través del web del festival i a TicketMaster, i van de 16 € (inclou un got) a 21 € (amb un got i dues consumicions). Les entrades a taquilla estaran disponibles pròximament als diferents campus universitaris per 25 €.
Arxivat a: Barcelona Sound