Nova edició del festival Brot de Barcelona

Les inscripcions es tancaran el 14 d'abril

| 02/04/2014 a les 07:00h

El certamen de bandes novelles de Barcelona obre la convocatòria per a tots els grups formats per joves menors de 25 anys. Enguany el concurs per a músics fins a 18 anys Embrió esdevindrà una categoria dins el Brot. 
 Sense Sal, guanyadors del festival Brot 2013 Foto: Arxiu Enderrock

Del 17 de maig al 5 de juliol els equipaments municipals de la Ciutat Comtal acolliran la quarta edició del festival Brot. El certamen barceloní s'estructura a partir de dos eixos: els premis del jurat i el reconeixement del públic. En la categoria Brot, el jurat enregarà 600 euros al grup guanyador, mentre que el grup més votat pels assistents a la final del festival rebrà 250 euros. 
D'altra banda, la gran novetat de l'edició del 2014 recau en el concurs Embrió. Després de 10 anys disputant-se com un certamen paral·lel al Brot, a partir d'ara l'Embrió passarà a ser una categoria dins el festival. Els músics fins a 18 anys optaran a una retribució de 400 euros que atorgarà el jurat, i el premi del públic està dotat amb 150 euros. La convocatòria d'inscripcions es tancarà el 14 d'abril, i trobareu les bases del concurs en aquest enllaç
Arxivat a: Barcelona Sound