Daniel Ligorio inaugura els '30 Minuts de Música al Museu'

El festival Mas i Mas ofereix sessions de música de cambra

| 30/07/2014 a les 11:59h

El pianista Daniel Ligorio, un dels assidus del Festival Mas i Mas, s'encarregarà de la inauguració del cicle el dia 1 d'agost. Els concerts tindran lloc al Saló del Tinell barceloní i giraran al voltant del lema Música, guerra i pau.
Daniel Ligorio

Els 300 anys de l'Onze de Setembre, el centenari de l'esclat de la Primera Guerra Mundial, el setanta-cinquè aniversari del començament de la Guerra Mundial i el final de la Guerra Civil Espanyola són efemèrides prou importants per reflexionar-hi. No és estrany doncs que el cicle "30 Minuts de Música al Museu", que dins el Festival Mas i Mas oferirà sessions de música de cambra en una de les dependències més especials del Saló del Tinell barceloní, vertebri la seva programació d'enguany al voltant del lema Música, guerra i pau. El cicle aprofundirà en la música com a "vehicle d'emocions, sentiments i ideals indivisuals i col·lectius, especialment en temps de guerra.
Un dels pianistes de més projecció del panorama nacional, Daniel Ligorio, serà l'encarregat d'inaugurar aquest espai del Mas i Mas el pròxim 1 d'agost interpretant obres de Rakhmàninov, Scriabin, Mompou i Gershwin. I precisament sobre Gershwin, el mateix Ligorio oferirà tres sessions monogràfiques l'endemà 2 d'agost.
Arxivat a: Barcelona Sound