El BAM i Mercè Música anuncien els primers noms

L'Orquestra Plateria encapçala la programació

| 22/08/2014 a les 13:38h

El BAM (Barcelona Acció Musical) i Mercè Música, dues cites imprescindibles pels amants de la música de la ciutat, donen a conèixer un avançament dels grups que formaran part de la programació d'enguany i actuaran a diferents espais de la ciutat entre el 19 i el 23 de setembre.


El primer avançament de la programació del BAM, que aquest any celebra la seva 22ena edició, revela els noms de 12 grups: Ibibio Sound Machine, Aliment, Modern Baseball, Young Fathers, Postiljonen, Zhala, Desert, El Remolon + Vj Oviedo Opendesktop, Viento Smith, Moodoïd, Protomartyr i El Último Vecino.
Per la seva banda Mercè Música revela els primers noms que es podran escoltar durant La Mercè d'enguany; l'Orquestra Plateria, que oferirà el primer concert que donarà el tret de sortida de l'última gira d'un grup que aquest any celebra 40 anys d'història, i la formació Ol'Green, finalistes del programa de TV3 Oh happy day. També tindrà lloc una nit dedicada al flamenc amb joves promeses com són Salao Eléctrico, sorgit a l'entorn del Taller de Músics i Argentina, formada per dos cantaores joves de la mateixa generació, un català i un andalús. Una autèntica aposta del flamenc que vindrà. I per últim, Pep Gimeno 'Botifarra' i la Rondalla amb el seu treball de rescat de cançons tradicionals.
A principis de setembre en donarà a conèixer la resta de la programació, així com els diferents espais i horaris.
Arxivat a: Barcelona Sound