Toti Soler, convidat d'honor al Tradicionàrius

El guitarrista actuarà avui dijous 20 de novembre en el marc del Circuit Folc

| 20/11/2014 a les 12:58h

És un dels màxims exponents i referents de la cançó popular i de la guitarra catalana, i actua avui a Barcelona. Toti Soler, l'investigador de les sis cordes, oferirà avui dijous al Centre Artesà Tradicionàrius un concert que visitarà les seves millors peces.

 Toti Soler Foto: Xavier Mercadé

L'itinerari de la vuitena edici
ó del Circuit Folc, que el farà actuar fins al mes de gener per una desena de poblacions catalanes, passa aquesta setmana per Barcelona. El festival ha doblat enguany el nombre de concerts fins a una trentena d'actuacions en les quals es fonen artistes veterans i joves emergents que aposten per la tradició i també per la innovació de les músiques d'arrel. El prestigi de tres guitarristes encapçala la programació; són Toni Xuclà, Eduard Iniesta i Toti Soler.
És precisament aquest últim qui pren el protagonisme aquesta setmana. 
Toti Soler presentarà avui dijous al Centre Artesà Tradicionàrius un recital amb una selecció de les millors peces que ha escrit durant els cinquanta anys de carrera. Així, Soler recuperarà per al Circuit Folc els temes del seu reconegut àlbum Lydda (El Paso Records, 1994), que tot just acaba de ser reeditat. Amb la guitarra com a protagonista, Soler també interpretarà alguna cançó no publicada, temes indèdits i una selecció de poemes musicats.
Les entrades es poden obtenir a través del web del C.A.T.

Arxivat a: Barcelona Sound