Miquel Serra, de gira

Demà actuarà a Barcelona i més tard a Palafrugell i València

| 14/01/2015 a les 15:00h

El mallorquí defensarà La felicitat dels animals (Fohen Records, 2014) i El perfum dels vegetals (Fohen Records, 2014) amb un nou directe. El concert de demà serà a la sala [2] de l'Apolo i l'acompanyaran Beach Beach, Santiago Latorre i Joana Gomilla


Miquel Serra Foto: Xavier Mercadé

L'atmosfera onírica de La felicitat dels animals lluirà per primera vegada dins el cicle Caprichos de Apolo aquest dijous, en una vetllada que serà la presentació oficial del disc. En una entrevista a la revista Enderrock  230, Miquel Serra comentava el repte de traslladar l'esperit del disc als concerts. "Sí que ha estat un desafiament, però amb la banda que tenim crec que ho podrem defensar amb finor. El més curiós d'aquest disc és que vaig començar a gravar-lo jo sol, però tot d'una vaig veure que les cançons tocades amb els sàmplers de Pep Toni Ferrer, el baix de Michael Mesquida i la bateria de Miquel Perelló sonaven molt millor, així que en vam regravar unes quantes. És el cas de 'Dents' o 'Morada mora'. Al final haurà estat el disc amb més col·laboracions de tots els que he fet, i és ben clar com de decisiu ha resultat això." 



Així doncs, els músics d'Oliva Trencada l'acompanyaran també a la posada a escena i també s'hi sumaran Beach Beach, Santiago Latorre i Joana Gomila, que posa veu a algunes cançons del mallorquí. Però a banda de l'ànsia sonora de les bèsties, Miquel Serra també repassarà les cançons d' El perfum dels vegetals (Fohen Records, 2014). Els 14 temes només es podien aconseguir amb l'edició en vinil de La felicitat dels animals , però ara ja estan disponibles en format digital. 
 

El manacorí agafa la guitarra i regala instants musicals que formen part del seu repertori quan actua en solitari. Alguns dels talls no superen el minut, són vaivens passatgers que encaixen delicats amb La felicitat dels animals .  

En ruta, Miquel Serra actuarà dijous a l'Apolo, divendres a Palafrugell i dissabte compartirà escenari a València amb Mishima.
Arxivat a: Barcelona Sound