Eduard Iniesta i l'ONCA donen corda a la Mediterrània

Sortegem cinc entrades dobles per al concert del 14 de maig al Palau de la Música

| 12/05/2015 a les 12:42h
Arxivat a: Sons de la mediterrània, Eduard Iniesta, Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra, Palau de la Música, ONCA
Un gran viatge per les cordes del Mediterrani. Els busuquis, tzouras, baglames i guitarres del multiinstrumentista barceloní Eduard Iniesta es trobaran aquest dijous 14 de maig al Palau de la Música Catalana (20 h) amb l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra. Sortegem cinc entrades dobles per assistir-hi.


Els ports han estat cruïlles musicals al llarg de segles. Han estat i són també motor d'inspiració i fil poètic per a la música d'Eduard Iniesta, que va començar a fer camí tocant l'exigent bandúrria i ha acabat sent autor d'obres delicades on la càlida sonoritat dels instruments de doble corda d'arreu del Mediterrani es donen la mà amb els més diversos mons musicals, de Mozart a Joan Vinyoli.

Una mica de tot això es podrà degustar a Les cordes de la Mediterrània, el viatge musical que el músic barceloní proposa al Petit Palau, aquest 14 de maig, on estrenarà noves obres i estarà acompanyat ni més ni menys que de l'ONCA, dirigida per Gerard Claret, a més de tres grans músics de la seva confiança: Miquel Àngel Cordero (contrabaix), Antonio Sánchez (percussions ètniques) i Robert Armengol (percussions clàssiques).

Et convidem al concert

Si vols assistir al concert Les cordes de la Mediterrània, a Sons de la Mediterrània i Enderrock.cat sortegem cinc entrades dobles. Per participar-hi només has d'enviar un correu a [email protected] indicant 'Eduard Iniesta' i el teu nom i cognoms. Hi pots participar fins al dijous 14 de maig a les 10.30 h.