Videoclip

Txarango estrena «Una lluna a l'aigua»

Aquest és el primer avançament del tercer disc de la banda, que es dirà 'El cor de la terra'

Txarango i La Raíz al festival Cruïlla

| 14/03/2017 a les 12:04h



Després de tres anys de silenci discogràfic, Txarango tornen amb la primera estrena del que serà el seu tercer disc. "Una lluna a l'aigua" ens transporta directament a l'estiu a través del to refrescant característic de la banda i d'una lletra que parla del desig i l'atracció, del ball i el moviment que ens manté vius. El videoclip ha anat a càrrec de la productora audiovisual Mashup Media i s'ha estrenat avui a les 12 del migdia.

El cor de la terra, així es titularà el tercer àlbum de la banda de Sant Joan de les Abadesses, que es podrà escoltar a partir del 26 de març i que arribarà a les botigues a partir del 31. Es podria dir que aquest serà el treball més solidari de Txarango, ja que la meitat dels drets de totes les cançons aniran destinats a diferents entitats socials. 

A partir de la setmana vinent el grup anirà estrenant dues cançons noves cada dia, una a les 7 del matí i l'altra a les 7 de la tarda, i d'aquesta manera es podrà explicar de manera detallada a qui es dedica cada tema.

Les entrades per veure Txarango al Poble Espanyol en el marc del festival Cruïlla de Primavera ja s'han exhaurit. Abans, Alguer Miquel i companyia actuaran al Viñarock.
 

Portada del nou disc de Txarango

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, videoclip, El cor de la terra, Una lluna a l'aigua, Txarango

COMENTARIS

Enhorabons Xarango

Maria Rosa Hereu Canigueral, 25/03/2017 a les 22:14

Us desitjo molta sort.Que sigui un

exit aquest nou disc. Gràcies per donar exemple de solidaritat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.