Festivals

De Melendi a Bocelli passant per La iaia: Festival de Cap Roig

Wilco, Jason Derulo, Els Amics de les Arts, Blaumut i Sidonie, altres confirmats

El festival se celebrarà del 7 de juliol al 22 d'agost i oferirà 28 concerts en 25 nits

| 17/03/2017 a les 12:10h

La iaia
La iaia | Arxiu Festival de Cap Roig
L'eclecticisme torna a presidir el cartell del Festival del Cap Roig, amb una bona remesa d'artistes internacionals i catalans per atraure un públic divers i nombrós. El pop flamenc de Melendi, el nou disc elèctric de Blaumut i la veu del tenor italià Andrea Bocelli –que el 16 d'agost oferirà la seva primera actuació a Catalunya i la segona de tot l'Estat Espanyol– són algunes de les propostes d'enguany.

Els americans Wilco, estendards de l'indie-rock intimista i perla musical cara de veure, seran els encarregats d'inaugurar el festival el dia 7 de juliol amb el primer directe del grup a tot l'Estat. Presentaran el seu desè disc d'estudi, Schmilco (dBpm Records, 2016).



Al cartell hi apareixen noms internacionals com la conegudíssima Anastacia, el cantant i compositor anglès Passenger, la gran veu del jazz'n'soul Norah Jones i un dels ídols de la música llatina, Luis Fonsi. Entre els noms estatals que trepitjaran l'escenari de Cap Roig hi trobem David Bisbal, Hombres G, Blaumut, Ramon Mirabet, Sidonie (compartint vetllada amb el trio vigatà La iaia) i Estopa.

Es manté el Cap Roig Mini per als petits de casa amb dos musicals infantils: el divendres 4 d'agost Alicia en el País de las maravillas i el diumenge 20 d'agost La Sirenita. Al llarg de l'estiu també tindrà lloc la nit solidària organitzada per Clipper's juntament amb la Fundació Bancària 'la Caixa, enguany encapçalada per una l'actuació d'Umberto Tozzi que recaptarà diners per a l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona.

Posarà punt final a l'edició del 2017 el conegut Jason Derulo, icona de la música pop urbana internacional. Per la seva banda, les entrades per als diferents concerts es podran comprar al web oficial del Festival de Cap Roig a partir del proper dilluns 20 de març a les 10 h.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, blaumut, Sidonie, Els Amics de les Arts, Wilco, Andrea Bocelli, Festival de Cap Roig, la iaia, festivals, cap roig

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.