Estrena

Miquel Abras en un sospir

Estrenem «Cadena de favors» del seu sisè disc d'estudi, 'La vida en un sospir'

El disc surt a la venda el proper divendres 24 de març

La presentació serà el 8 d'abril al Festival Strenes

Mishima, Els Amics de les Arts, Blaumut i Zoo a l’Strenes

| 21/03/2017 a les 11:00h

Miquel Abras
Miquel Abras | Marta Pich
Una carrera que va engegar fa més d'una dècada amb Entre mil vidres trencats (Música Global, 2006) ha portat el cantautor Miquel Abras a enregistrar el seu sisè treball d'estudi, La vida en un sospir (Música Global, 2017). 

El disc, que sortirà a la venda el proper divendres 24 de març, és una oda "a la vida", segons el mateix Miquel Abras. "Aquella que acaba després d'un últim suspir."
 

A Enderrock.cat estrenem "Cadena de favors", una de les cançons de l'àlbum. En aquest cas, Abras parla de desamor. En concret, "d'aquelles persones que ens pensem que quan algú ens ha deixat s'acaba tot. I com per això de vegades allunyar-nos de la família, dels amics i de la vida quotidiana en general ens ajuda a desintoxicar-nos". Amb aquest tema el cantant de l'Empordà incita a viure noves aventures, purificar-nos i "veure que hi ha coses que no són tan greus".

Amb tan sols una balada Miquel Abras presenta el seu disc més canyer i ballable de tots, replet de nous estils com el soul. Ho farà el dissabte 8 d'abril a les 21 h al Teatre Municipal de Girona en el marc del festival Strenes.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, festival strenes, Miquel Abras, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.