Txarango, protagonistes de la revista d'abril

El cançoner del folk català 'Folk Song XXI' és el disc que s'encarta amb la publicació d’aquest mes

Maria Arnal i Marcel Bagés, Parellop, Mazoni i Joan Miquel Oliver són altres músics entrevistats al número d’abril

| 01/04/2017 a les 07:00h

La revista Enderrock d’abril ve marcada per les llums enlluernadores de Txarango a la portada, que guien el lector cap a una extensa entrevista on es revelen tots els detalls del nou disc de la banda, El cor de la terra (DiscMedi, 2017). A més del grup de Sant Joan de les Abadesses, també s’hi troben interessants converses amb Joan Miquel Oliver i Jaume Pla (Mazoni) sobre els seus respectius discos d’imminent sortida. 

El disc del mes és un recull dels grans clàssics del folk redimensionats per artistes catalans com Joana SerratLakasteXavier Baró o El Petit de Cal Eril. El CD porta el nom de Folk Song XXI, i es complementa dins la revista amb un repàs exhaustiu on s'analitza cada cançó.

A més, arran dels nous discos que han de venir a la revista hi ha entrevistes a Maria Arnal i Marcel Bagés i Parellop. La revolució dels somnis de Pepet i Marieta es desgrana a la secció Les 5 revolucions, i entre les Efemèrides es recorden els 50 anys del primer concert de Serrat al Palau de la Música. Altres bandes que apareixen a la revista d’abril són El Diluvi La Terrasseta de Preixens.

Pel que fa als col·laboradors d’aquest mes a l’apartat d’Acords i desacords, a l’abril opinen Joan Enric Barceló d’Els Amics de les Arts i el periodista Jordi Nopca. El disc del mes ressenyat per Jordi Biancioto és Raval, de Zoo, i a més de les paraules del periodista musical, també s’ha de destacar l’especial fotogràfic inèdit dels Premis Enderrock amb tots els guardonats amb el premi entre les mans.
 

Portada Enderrock 260 Foto: Michal Novak

Arxivat a: Enderrock, Parellop, Joan Miquel Oliver, Txarango, revista, abril, Folk Song XXI, Maria Arnal i Marcel Bagés, Mazoni

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.