Festivals

Txarango, Zoo i Xavi Sarrià encapçalen el cartell del Festivern

El darrer festival de l’any anuncia el cartell sencer de la tretzena edició

| 18/10/2017 a les 12:38h

Zoo
Zoo | Xepo W.S.
L’últim festival de l’any torna, per setena vegada, a Tavernes de la Valldigna, a la Safor. A part dels més de 40 grups que passaran per fer-hi la darrera actuació del 2017, el festival proposa moltes activitats per realitzar durant els dies, per exemple debats i xerrades sobre temes d’actualitat, concurs de paelles i correbars. 

Txarango, Zoo i Smoking Souls, amb els seus potents directes, són els caps de cartell encarregats de fer ballar i no deixar passar fred al públic la nit del 31 de desembre. Els acompanyaran Lágrimas de Sangre, Ebri Knight, Tesa, The Gramophone All Stars, Tardor, Sara Lugo, El Diluvi, Plan B, Pupil·les, Frida i Vendetta.

La nit anterior, 30 de desembre, els burgalesos La M.O.D.A s’estrenaran al festival, i ho faran com a cap de cartell. Hi actuaran també Xavi Sarrià, Sons of Aguirre, Boikot, Gertrudis, Iseo&Dodosound, Glaukoma, Sense Sal, Dakidarria, Candela Roots, Ezetaerre, Mashmasters i X Fanekaes.

El Festivern demostra, un cop més, que aconsegueix que els grups del moment vulguin participar a les tres nits que dura la festa. Comença el dia 29 amb concerts de benvinguda. El primer dia és d'entrada lliure. Pots consultar el cartell complet i comprar entrades aquí.

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, valencià, festivern, txarango, cap d'any, xavi sarrià, zoo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.