Revista

Blaumut, protagonistes de l'Enderrock de maig

L'Enderrock 261 inclou un disc d'homenatge a Pere Tapias

El número d'aquest mes també inclou entrevistes a Mishima, Gemma Humet, Francesc Burrull, Sense Sal i Marinah, entre altres

Blaumut i Màia a l'Enderrock Sona

| 01/05/2017 a les 07:00h

Elisenda Soriguera entrevista Blaumut a l'Enderrock de maig
Elisenda Soriguera entrevista Blaumut a l'Enderrock de maig | Michal Novak
La revista Enderrock de maig ve marcada per la sobrietat equilibrada dels nou Blaumut, que desgranen els detalls del seu nou disc, Equilibri (Música Global, 2017), en una extensa entrevista amb Elisenda Soriguera. A més de les 6 pàgines de conversa amb els barcelonins també trobem entrevistes a Gemma Humet i Mishima, que han publicat o estan a punt de publicar nous discos.

Francesc Burrull i Pere Tapias també són protagonistes aquest maig. El primer perquè se li dedica una entrevista sobre la seva trajectòria de més de 60 anys com a pianista, i el segon amb un disc encartat amb cançons seves reinterpretades per artistes actuals com Guillem Roma, Gemma Humet o The Gruixut's.

Amb menys extensió però amb la mateixa profunditat Enderrock entrevista Sense Sal, Marinah, Màia, Dolo i Barbablanca, i Helena Miquel ens revela cinc introspeccions del seu nou disc El sol en la sombra (autoeditat, 2017). Entre les efemèrides de la secció 'Tal dia farà un any' celebrem els 40 anys de la primera gira japonesa de Raimon i els 50 del primer disc de Quico Pi de la Serra.

A les opinions d'Acords i desacords, Santi Balmes expressa la seva fascinació pels armaris i Júlia Bertran fa un cant a la igualtat entre homes i dones. Jordi Bianciotto aquest mes ressenya El cor de la terra (DiscMedi, 2016) de Txarango. L'edició de maig també encarta una guia dels festivals pop-rock de l'estiu del 2017.

A la secció Músics i Cuiners hi trobem la connexió entre Carles Belda i Oriol Rovira. Altres grups que també apareixen a la revista però en format més breu són Sherpah, The New Raemon, Joan Colomo, Gracià Pedro o Urbàlia Rurana.
 

Portada del número 261 d'Enderrock

Arxivat a: Enderrock, Gemma Humet, Pere Tapies, Blaumut, maig, revista, actualitat

COMENTARIS

Revista del mes de maig

Teresa Gil, 19/06/2017 a les 12:03

Hola, voldria saber si puc obtenir la revista del mes de maig d'alguna manera, amb el disc de Pere Tapias, sóc de Vilanova i la Geltrú, he preguntat a la papereria Eva, però m'han dit que ja la tenen esgotada, encara que us preguntarien a vosaltres de totes formes.
Ahir vaig estar a l'homenatge que se li va fer a Pere Tapias, i em van encantar les cançons versionades, i tot el muntatge que es va fer, Felicitats!!!
Espero la vostra resposta.
Moltes gràcies.
El meu telef. 650 73 20 97

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.