Sona9

Marina Prat, segona semifinalista del Sona9

El vot del públic ha classificat la cantant del Ripollès amb un total de 88 vots

Panellet, primer semifinalista del #17Sona9

| 11/05/2017 a les 22:00h

L'actuació de Marina Prat ha estat la més valorada en la segona nit del Sona9
L'actuació de Marina Prat ha estat la més valorada en la segona nit del Sona9 | Carles Rodríguez
Marina Prat és el nova artista classificada per a les semifinals del #17Sona9. En el segon concert preliminar també van actuar Ernest Bombí i Fèlix Cuc, que van demostrar la seva qualitat amb uns grans directes. 

Amb un total de 88 vots, Marina Prat ha passat directament a les semifinals del Sona9. Per la seva part, Ernest Bombí i Fèlix Cuc, amb 65 i 40 respectivament, hauran d'esperar a la decisió del jurat per saber si poden accedir a una nova fase del concurs.

Després dels primers concerts a Barcelona, el Sona9 viatja a Palma aquest diumenge 14 de maig, on se celebrarà el tercer concert preliminar amb els grups balears: Vaquer, Salvatge Cor i Jès!

Les preliminars del Sona9 encara continuen, i després de Palma, el dilluns 15 tornen els concerts a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm amb les actuacions d'Impuls, Últim Cavall i Senyor Oca. Dimarts 16 pel mateix escenari passaran els grups Ju, Lildami i Urra.

La primera fase del #17Sona9 es tancarà el dijous 25 de maig a la sala Matisse de València amb les actuacions dels grups classificats de la Comunitat Valenciana: Deliri, Barbaritats i L'Emperador.

Ernest Bombí Foto: Carles Rodríguez
 

Fèlix Cuc Foto: Carles Rodríguez

Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Marina Prat, Ernest Bombí, Fèlix Cuc, fases preliminars, Sona9, Sona9 2017

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.