Festivals

Manel, The Excitements i Rosalia & Refree al Festival de Música de Begur

Ja hi ha a la venda les entrades per als concerts

Les actuacions tindran lloc del 28 de juliol i al 14 d'agost

| 26/05/2017 a les 10:00h

Manel
Manel | Noemí Elias
Aquest dijous 25 de maig s'han posat a la venda les entrades per als concerts del Festival de Música de Begur, que arriba a la quarantena edició. Des de l'organització volen que aquest es converteixi en un dels festivals de mitjà format i de proximitat de la Costa Brava. 

Enguany actuaran al festival artistes rellevants del panorama musical català, entre els quals Manel el dia 11 d'agost a les 22.30 h al Pati de les Escoles Velles de Begur, o el cantant, intèrpret, bufó, poeta i geni Albert Pla fent tàndem amb Diego Cortés el 4 d'agost.

El cartell també inclou l'actuació inaugural al Castell de Begur el 28 de juliol a les 19.30 h a càrrec de l'agrupació femenina Balkan Paradise Orchestra. A continuació, al Pati de les Escoles Velles, The Gospel Viu Choir oferirà l'espectacle Reload, dedicat especialment als més petits.  

També hi haurà les actuacions de Rosalia & Refree amb el seu flamenc modern i avantguardista de veu potent amb caràcter i guitarra de tocs personals, la Boston Youth Jazz Orchestra i la banda de soul The Excitements, que tancarà el festival el 14 d'agost.



El petit poble de Balanyà serà l'escenari íntim on mostraran el seu treball la cantant Cèlia Pallí, coneguda pels seus temes utilitzats a la sèrie Cites de TV3, i el cantautor sud-africà Francois Klark. El dimarts 1 d'agost a les 19.30 h hi presentaran els seus respectius treballs en un format de duet acústic. 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Manel, festivals, Festival de Música de Begur, Albert Pla, The Excitements

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.