Festivals

Anunciats els noms del Jazz Festival L'Estartit

El Festival tindrà lloc del 14 de juliol al 12 d'agost

Marco Mezquida amb M·A·P, King Solomon Hicks, Madeleine Peyroux, Kandace Springs o Ray Gelato amb The Enforcers són alguns dels noms del cartell

| 07/06/2017 a les 13:45h

Marco Mezquida
Marco Mezquida | Juan Miguel Morales
El jove músic americà King Solomon Hicks inaugurarà el festival a l'escenari de la plaça de la Llevantina el divendres 14 de juliol a base de blues. L'endemà mateix una de les veus més personals del jazz, Madeleine Peyroux, presentarà el seu últim treball, Secular Hymns (Impulse!, 2016), nascut a partir d'una experiència de tres dies en un racó idil·lic de França, entre cuina i natura. 

Diuen que Prince va quedar impactat en veure-la. La gran presència escènica de Kandace Springs la va portar a actuar amb Prince al concert de 30 anys del tema "Purple Rain" a Minneapolis. Arriba el 21 de juliol al festival de l'Estartit per presentar el seu primer disc d'estudi, Soul Eyes (Blue Note, 2016).



Tornant al jazz més popular i festiu dels anys 40 i 50 trobem l'actuació de Ray Gelato acompanyat de la banda de swing The Enforcers. El dissabte 5 d'agost la plaça de la Llevantina ballarà els ritmes del seu nou disc, Energy! (Quadrant Records, 2016).

Al festival també hi ha lloc per a la música més jazzística del país. La directora del Jazz Festival L'Estartit - Costa Brava, Montse Faura, ha anunciat l'actuació de Marco Mezquida juntament amb Ernesto Aurignac i Ramon Prats amb el seu treball discogràfic conjunt, M.A.P (autoeditat, 2016), dient: "Crec que a Catalunya tenim un bon planter de jazz, estan passant coses molt interessants i no els podem girar l'esquena".

Carlos Sarduy actuarà amb el seu Latin Jazz Quartet la nit del dissabte 12 d'agost. Després tancaran el festival un conjunt format per Carles Benavent amb el seu trio juntament amb Jorge Pardo i Raynald Colom, on el jazz es fusionarà amb el flamenc més pur. 

A més, durant els dies de programació el trio gironí Equinox, Marian Barahona amb Kike Angulo, Paula Grande i el grup de funk gironí Funk Me! posaran música als vespres de banys al mar de les platges de l'Estartit.

Contingut relacionat

Especial: Festivals
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, jazz, Madeleine Peyroux, Kandace Springs, King Solomon Hicks, Marco Mezquida, festivals, festival de jazz de l'estartit, Ray Gelato & The Enforcers

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.