Actualitat

Quim Vila «adoctrina» els nens

El músic de Moià penja a internet cançons infantils sobre el procés

| 28/06/2017 a les 17:20h

Quim Vila
Quim Vila | Juan Miguel Morales
El polifacètic cantant i xòuman Quim Vila està presentant noves cançons per internet. L'objecte de la seva mirada crítica i humorística torna a ser el procés d'independència de Catalunya, però aquest cop s'adreça especialment al públic infantil. "Davant l'allau de crítiques que sento que arriben des de Madrid i que diuen que adoctrinem els nens amb el nostre sistema educatiu, he volgut recrear-m'hi i fer cançons que siguin realment adoctrinadores." 



Ara va de debò contindrà 12 cançons i una història curta. De moment ja s'han presentat dues cançons: "Tens el cervell rentat" i "La ley, la ley, la ley, toca't els ous…", però en directe ja n'ha cantant més, com "El tren de la tercera via" o la "Rondalla de presentació". La intenció és anar penjant cançons fins a completar el que seria el disc Ara va de debò



"De moment no tinc pensat que aparegui en format físic perquè és una despesa que no amortitzo. I això que aquest estiu tinc molts bolos!" De moment, cada cançó vindrà acompanyada d'un videoclip que realitza el mateix músic: "Avui en dia, si no hi ha clip, ningú no fa clic".

Contingut relacionat

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Quim Vila, Independència

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.