SORTEIG

El 'Blackstar' de Bowie arriba a l'Auditori de la mà de l'OBC

'Bowie Symphonic' és una de les principals activitats complementàries de l’exposició 'David Bowie Is'

A Enderrock.cat sortegem dues entrades dobles per al concert

| 04/07/2017 a les 13:01h

David Bowie
David Bowie | Xavier Mercadé
L'arribada a Barcelona de l'exposició David Bowie Is continua portant cua. El proper 13 de juliol l'OBC interpretarà en un concert simfònic els temes del darrer disc de David Bowie, 'Blackstar' (2016), un àlbum que l'estrella britànica no va posar mai de llarg en directe. El concert, programat dins la cartellera del Festival Grec, es durà a terme a l'Auditori sota la direcció d'Evan Zyporyn.

David Bowie ens va deixar l'11 de gener de 2016, no sense haver fet, ben poc abans, les darreres contribucions a un imaginari musical immortal. En els últims anys de la seva carrera i quan ja semblava que havia decidit retirar-se, sense previ avís i amb la complicitat del seu productor de capçalera, Tony Visconti, va aparèixer The Next Day (2013), un disc que no va presentar mai en directe i que va suposar un dels retorns més impactants de la història de la música popular moderna. L'àlbum, totalment imprescindible, suposava l'avantsala de l'experimental i jazzístic Blackstar (2016), editat just el dia del 69è aniversari de l'artista.



És precisament aquest últim disc el que l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya interpretarà en directe el 13 de juliol a l'Auditori en el marc de les activitats complementàries a la gran exposició David Bowie Is que es pot veure al Museu del Disseny de Barcelona. Es tracta d’un concert simfònic dirigit per Evan Zyporyn que transformarà l'obra més recent de Bowie, on hi ha cançons com "Lazarus", "Blackstar" o "Girl Loves 'Em", en un concert per a violoncel i orquestra que aprofita la similitud del color sonor del violoncel amb el de la veu humana.

Enderrock.cat i L'Auditori et regalen dues entrades dobles
Enderrock i L’Auditori sortegen dues entrades dobles per al concert del dijous 13 de juliol a les 20.30 h. Per participar-hi només cal que entris les teves dades en aquest formulari. Les entrades estan a la venda aquí. Molta sort! 
Arxivat a: Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.