Festivals

El Festival Pingüí arriba aquest cap de setmana a Flix

Mujeres, Kelly Kapowski o Power Burkas són alguns dels grups que hi tocaran

La tercera edició del festival se celebra aquest 8 de juliol

| 05/07/2017 a les 17:30h

Festival Pingüí
Festival Pingüí
Amb discreció però apuntant maneres, les Terres de l'Ebre sempre han estat un niu de propostes musicals de qualitat ja sigui amb grups, festivals o llocs on tocar molt emblemàtics. Aquest cap de setmana arriba una data senyalada per als habitants d'aquesta regió i molt més concretament per als habitants de Flix, on tindrà lloc la tercera edició del Festival Pingüí.

Aquest dissabte 8 de juliol visitaran la calorosa localitat ebrenca un total de set grups i quatre dijeis. Les bandes són Mujeres, Kelly Kapowski, Neleonard, Power Burkas, Lost Fills, Aloha Bennets i Vàlius amb Carlota Serrahima. Totes aquestes guitarres, bateries, veus i teclats estaran preparats per tocar a la zona de les piscines municipals, així que la música serrà compatible amb una bona capbussada. 

Pel que fa als punxadiscos hi trobem les components del grup Rombo i també Tiramisú DJ's, DJ Figa i el col·lectiu radiofònic Somos Venus. Les entrades valen de 10 o 13 euros, en funció de si les compreu anticipades o a taquilla. És un preu assequible si tenim en compte que el festival dura tot el dia i que el recinte disposa de facilitats per menjar, beure, refrescar-se i, sobretot, escoltar bona música. Tota l'organització del Pingüí va a càrrec de l'Associació de Músics de Flix

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Festival Pingüí, Flix, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.