Concerts

Shirley Davis i The Slingshots portaran la música negra a les Festes de Gràcia

El 17 i 18 d’agost se celebra la cinquena edició de la Blackcelona Rovira Experience

| 10/07/2017 a les 15:00h

Els britànics Shirley Davis i The Slingshots actuen el divendres 18 d'agost
Els britànics Shirley Davis i The Slingshots actuen el divendres 18 d'agost | Arxiu grup
Les Festes de Gràcia tenen un compromís tatuat a foc amb la música negra i aquest es diu Blackcelona Rovira Experience. Des de fa cinc anys, la plaça Rovira es converteix en l’epicentre dels balls espasmòdics, i els ritmes accelerats aquest any durant els dos dies de festa passaran per l’escenari del Blackcelona Shirley Davis & the Silverbacks i The Slingshots.

El dijous 17 d’agost serà el torn de The Slingshots, una de les bandes més actives i de més qualitat de deep funk & soul del sud d’Europa. Ja van ser a les Festes de Gràcia el 2014 en una nit memorable a la plaça Rovira, i ara tornen per ensenyar en públic les cançons del seu imminent segon disc. Rematarà la nit del dijous el selector Konguito Dj, que oferirà una bona dosi de soul, funk, latin i boogaloo.

L'endemà, el divendres 18 d’agost, tindrà com a plat fort l’actuació de Shirley Davis & the Silverbacks, la nova diva del soul europeu acompanyada de la contundència del grup instrumental. La cantant britànica ha publicat Black Rose (Tucxone Records, 2016) i el presentarà a Barcelona. Abans d’ella els encarregats d’obrir la nit seran el grup de funk i r'n'b barceloní Molly Varlet. Cada dia els concerts començaran a les 11 de la nit. 
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Blackcelona, Blackcelona Rovira Experience, Festes de Gràcia, concert

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.