festivals

Fem d'Aquí, el primer festival de punk en línia retransmès des d'una sala

El festival portarà a Crim, La Inquisión i Deadyard a la sala Estraperlo

Les actuacions es podran seguir des del Facebook d'Enderrock aquest dissabte a les 18 h

| 21/05/2020 a les 14:30h

Crim
Crim | Eric Altimis
El festival Fem d'Aquí es trasllada a internet aquest cap de setmana. L'esdeveniment, que tindrà lloc dissabte 23 a les 18 h, emetrà les actuacions de grups de rock i punk catalans com Crim, La Inquisión i Deadyard. El concert es realitzarà a la sala Estraperlo de Badalona i es podrà seguir des del perfil de Facebook d'Enderrock.

Amb l'objectiu de no aturar ni cancel·lar el festival, l'organització ha decidit apostar per aquest format en streaming des d'una sala. El Fem d'Aquí Streaming Edition ofereix les actuacions dels veterans Crim, la banda tarragonina i referent del punk català; de La Inquisición, que amb dos LP ja s'han fet un lloc en el panorama punk estatal, i de Deadyard, la banda barcelonina formada per membres de grups com Cannibal Queen, The Rippers o '77.

Tot i no ser un concert en directe tradicional, ja que no hi haurà públic a la sala, Fem d'Aquí vol mantenir la interacció entre el públic i els grups possibilitant que els assistents puguin fer preguntes i dirigir-se als artistes. A més, han anunciat que hi haurà algunes sorpreses, com l'estrena de cançons inèdites i diversos sortejos.

Suport a tota la cadena de música en directe
Amb la col·laboració de mitjans de comunicació, festivals, segells discogràfics i altres empreses, el festival retransmetrà les actuacions a través de 60 comptes de Facebook, que arribaran arreu d'Europa. A més, per tal de donar suport econòmic als músics i a la sala Estraperlo -que roman tancada i sense data d'obertura prevista des de l'inici de l'estat d'alarma-, s'han preparat diverses propostes: l'entrada al festival serà gratuïta, però es posaran en marxa diverses vies perquè el públic pugui col·laborar amb els grups i amb la campanya 'Salvem l'Estraperlo', amb un funcionament de taquilla inversa.

 
Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, coronavirus, festivals, la inquisición, deadyard, crim, sala estraperlo, actualitat, concert, streaming, fem d'aquí

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.