Festivals

Zoo posaran cap per avall l'Anòlia 2017

Els valencians actuen avui dimarts al festival igualadí

Gertrudis, La iaia, Hora de Joglar i Blaumut també actuaran a la 29a edició de la cita de la Catalunya Central

L'Anòlia estrena un nou escenari gratuït al Pati del Museu de la Pell d'Igualada

Presentació Anòlia 2017

Zoo, Gertrudis i Blaumut encapçalen el festival Anòlia d'Igualada

| 18/07/2017 a les 07:00h

Zoo
Zoo | Xepo W.S.
A la 29a edició, el festival de la Catalunya Central portarà bandes referencials de l’escena catalana que compartiran cartell amb grups de la comarca en el nou escenari gratuït al Pati del Museu de la Pell d’Igualada.

Avui dimarts 18 de juliol Zoo obriran foc a l'Anòlia. El rap reivindicatiu dels valencians ha aconseguit en poc temps fer-se un forat entre els grups més preuats del panorama nacional. Tant és així que aquest estiu, amb la sortida del seu últim disc, Raval (Propaganda pel Fet!, 2017), no tindran ni un segon per descansar. Hip-hop reivindicatiu, proper i festiu. El col·lectiu de Gandia treballa els concerts amb una professionalitat i contundència que s’ha de viure en directe, i la festa musical d'Igualada serà el lloc perfecte per gaudir-ne.



L'Anòlia continuarà demà dimecres amb Gertrudis i dijous amb una nit doble protagonitzada per La Séptima Trastada i Hora de Joglar. Divendres 21 la cita serà amb Black Kiss Superstar i el trio osonenc La iaia, i la recta final serà dissabte 22 amb l'igualadí Roc Puig i el quintet pop de moda, Blaumut.

Contingut relacionat

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Festivals, Anòlia, Igualada

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.