Festivals

El Vendrell torna a abraçar la música de Pau Casals

Enceta la recta final de la cita amb la música del compositor vendrellenc

Tres concerts clouran la 37a edició del Festival Internacional de Música Pau Casals

| 18/07/2017 a les 17:56h

Pau Casals
Pau Casals | Arxiu Biblioteca del Congrés dels EUA
‘Els compositors estimats de Pau Casals’. Aquest és el fil conductor enguany d’un dels festivals veterans, estretament vinculat a les arrels que l’universal violoncel·lista va mantenir amb el Vendrell i Sant Salvador. El festival, que estrena la direcció de Bernard Meillat, ha programat a l’Auditori Pau Casals del Vendrell set concerts dedicats als compositors més estimats per Casals amb diversos músics que van ser propers al mestre o que en són hereus de manera indirecta. Aquests són els tres concerts que encara es podran veure al festival:

Richard Goode i els Records de Marlboro
20 de juliol – Auditori Pau Casals
El pianista nord-americà Richard Goode va relacionar-se amb Pau Casals als festivals de Marlboro durant la dècada dels seixanta, quan ell era un jovenet i el violoncel·lista un músic venerat. No cal dir que guarda un gran record de l’experiència. Al festival vendrellenc oferirà un recital amb sonates i preludis escollits de Mozart, Janacek, BeethovenDebussy i Beethoven.

Jean-Bernard Pommier
22 de juliol – Auditori Pau Casals
La potència i el poder de la corda tindran el seu espai al festival amb el concert del pianista Jean-Bernard Pommier, que de nen anava cada dia al Festival de Prada de Conflent amb el seu pare, organista de la Catedral de Besiers. Amb el conjunt Camerata XXI interpretarà obres de Mendelssohn, Mozart i Dvorak.

Zaïde Quartet
24 de juliol – Auditori Pau Casals
El Quatuor Zaïde, amb el pianista Eric Le Sage, formaran un quintet enèrgic, jove i teatral per interpretar repertori de Haydn, Mozart, Schumann i Franck. Serà el concert de clausura i servirà per recordar els grans quartets de corda que van participar als festivals que Pau Casals va dirigir a Prada i Puerto Rico: Vegh, Budapest i Guarneri
Especial: Festivals
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.