Actualitat

Escolta el pacífic retorn de L'Hereu Escampa

"Cor agre" és el primer avançament del segon disc dels manlleuencs, que sortirà a la tardor

Els 19 discos de la segona meitat del 2017 (part I)

| 18/07/2017 a les 14:15h

Guillem Colomer i Carles Generó són L'Hereu Escampa
Guillem Colomer i Carles Generó són L'Hereu Escampa | Alberto Polo

Carles Generó i Guillem Colomer són L'Hereu Escampa des de farà ben bé set anys; dos joves de Manlleu, un guitarra i un bateria que compartien gustos i quan rondaven la vintena van decidir muntar un grup. D'aquell inici innocent amb el primer disc homònim, S/T (Famèlic, 2011), encara en queden restes a la cançó que estrenen avui via Youtube. El segon treball de la parella es comença a ensumar amb "Cor agre", primer avançament d'un àlbum que s'espera per l'octubre. 

Pren la matinada (Famèlic, 2017), el nou disc, arriba quatre anys després del primer LP, Llamp de Déu (Famèlic, 2013), i sembla que amb les piles carregades d'un to més melancòlic i no tan accelerat com a les cançons antigues. En paraules del segell osonenc que els edita: "Aquest període de temps ha vingut provocat per diversos canvis de local d'assaig i una sèrie de dificultats que han tenyit la música d'un to més reflexiu i han fet que les lletres passessin a un pla més personal i místic". 

Guitarra més gruixuda que afilada, bateria més pesada que espasmòdica. L'Hereu Escampa maduren, però sense perdre el que els fa distintius, la irregularitat instrumental, aquell tremolor convençut que fa vibrar els incondicionals. 

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, L'Hereu Escampa, actualitat, Cor agre, Pren la matinada

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.